
Doba přípravy: 30 minut
Hovězí maso najemno naškrábeme ostrým nožem a dáme vychladit na 20 minut do lednice. Na talíři poté z masa vytvarujeme bochánky (z daného množství budou 4 talíře/ porce) a uprostřed každého uděláme důlek, do nějž rozklepneme vajíčko (popř. jen zakapeme olivovým olejem). Okolo masa servírujeme jemně nasekanou cibulku, pokrájené kyselé okurky, kapary, a v malých mističkách i oba druhy hořčice, kečup, tabasko, worchesterskou omáčku, sůl, čerstvě mletý pepř, drcený kmín, chilli a mletou papriku. Na rozpáleném oleji opečeme topinky a potřeme je česnekem. Na každém strávníkovi pak necháme vlastní smíchání a namixování ingrediencí na tatarák podle libosti.
| 500 g | hovězí svíčková |
| 4 ks | žloutek |
| jarní cibulka | |
| kyselé okurky | |
| kapary | |
| plnotučná hořčice | |
| dijonská hořčice | |
| kečup | |
| tabasco | |
| worchesterová máčka | |
| sůl | |
| čerstvě mletý pepř | |
| drcený kmín | |
| chilli | |
| mletá paprika | |
| chléb na topinky | |
| olej na smažení | |
| česnek |
