
Doba přípravy: 60 minut
Grilované nebo pečené kuře zbavíme kůže, dobře obereme a maso nakrájíme nadrobno. Jogurt, smetanu, čatní a kari dobře promícháme, dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Do směsi vsypeme kuřecí maso (včetně šťávy, která z něj vytekla), dobře promícháme a necháme min. 2 hodiny odležet v lednici. Podáváme na ledovém salátu s čerstvým pečivem, nebo jako wrap s rajčaty a ledovým salátem.
TIP: Podle chuti můžeme do salátu přidat žampióny, olivy, kukuřici, šunku aj.
| 1 ks | grilované nebo pečené kuře |
| 250 ml | bílý jogurt |
| 4 lžíce | kysaná smetana |
| 1 lžíce | cibulové čatní |
| 1 lžíce | mangové čatní |
| kari pasta nebo kari | |
| sůl | |
| pepř | |
| citronová šťáva |
