
Doba přípravy: 15 minut
Máme-li krevety mražené, necháme je nejprve povolit. Poté je napíchneme na grilovací jehly nebo na předem namočené dřevěné špejle. Máslo v malém kastrůlku rozehřejeme, sundáme z plotýnky a vmícháme do něj prolisovaný česnek s hrubě namletým chilli a limetkovou šťávou. Napíchnuté krevety takto připravenou marinádou potřeme a grilujeme asi 3 až 5 minut po každé straně dozlatova. V průběhu pečení můžeme znovu potřít marinádou. Podáváme například s česnekovou bagetou.
Poznámka: Náš recept na česnekovou bagetu vyzkoušejte ZDE
| 500 g | velké krevety |
| 100 g | máslo |
| 5 stroužek | česnek |
| 1 lžička | sůl |
| 1/2 lžička | hrubé namleté chilli |
| 1 ks | šťáva z limetky |
