
Doba přípravy: 20 minut
Zelí očistíme, omyjeme a nakrouháme do větší misky. Mrkev oloupeme a nastrouháme, cibuli oloupeme a nadrobno pokrájíme. Mrkev i cibuli dáme k zelí. Přidáme majonézu (případně bílý jogurt), hořčici, ocet, cukr a worčestr. Podle chuti osolíme a opepříme a vše dobře promícháme. Salát se hodí jako příloha k různým masovým pokrmům.
| 300 g | hlávkové zelí |
| 3 ks | mrkev |
| 2 ks | cibule |
| 250 g | majonéza(můžeme nahradit bílým jogurtem) |
| 3 lžíce | hořčice |
| 2 lžíce | ocet |
| 2 lžíce | krupicový cukr |
| 1 lžíce | worčestr |
| sůl | |
| pepř mletý |
