
Doba přípravy: 30 minut
Tuňáka omyjeme, osušíme a nakrájíme na drobné kousky, přidáme najemno nasekanou zeleninu, koření a dle chuti přidáme sůl, čerstvě mletý pepř a citronovou šťávu. Dobře promícháme a necháme uležet hodinu v lednici. Podáváme s opečenými toasty a salátem.
Náš tip: Tuňákový tatarák výborně ochutí domácí majonéza.
| 250 g | steak z čerstvého tuňáka |
| 1/2 lžička | mleté kari koření madras |
| 1 lžíce | celer nasekaný najemno |
| 2 ks | cherry rajče nasekané najemno |
| 1 lžíce | cuketa nasekaná najemno |
| 1 lžíce | najemno nasekaný kopr |
| sůl | |
| čerstvě mletý pepř | |
| citronová šťáva |
